Property in Corfu - English


 

Νέα Αναζήτηση  

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΑΠΑΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Βίλα προς Πώληση - Προσφορά - ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Η βίλα "Αλέξανδρος" έχει εμβαδόν 224 τ.μ. και είναι τριών επιπέδων. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, πολύ μεγάλο σαλόνι ενιαίο με κουζίνα που καταλήγει σε μία πανέμορφη πέργκολα, άνετο καθιστικό που έχει πρόσβαση απευθείας στην θερμαινόμενη πισίνα με δική του κουζίνα και πολλούς βοηθητικούς χώρους. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ανέγερσή της κατοικίας επιλέγονται με βάση την μεθοδολογία της Περιβαλλοντικής Προτίμησης, είναι οικολογικά, ανανεώσιμα, αποδεδειγμένα ασφαλή για την υγεία και απόλυτα φιλικά με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεται. Πληρούνται όλες οι προδιαγραφές αντισεισμικής προστασίας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η τοιχοποιία είναι διπλή με ενδιάμεση θερμομόνωση Down με διπλά σινάζια, εξασφαλίζοντας προστασία από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες οι οποίες ωστόσο δεν είναι ποτέ έντονες στην περιοχή, ενώ εξωτερικά και εσωτερικά μεγάλα τμήματα της κατοικίας επενδύονται από πέτρα που έχει βγει από την εκσκαφή του ίδιου του οικοπέδου.

Το σύστημα ψύξης – θέρμανσης της βίλας είναι το πλέον οικολογικό και υγιεινό, της εταιρείας DAIKIN ALDERMA, το οποίο σε συνδυασμό με ηλιακά πάνελ εξασφαλίζουν δροσιά το καλοκαίρι και θαλπωρή τον χειμώνα, καθώς η Κέρκυρα προσφέρεται όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές αλλά και για χειμερινό τουρισμό, λόγω του ήπιου κλίματός της και της οργάνωσής της σε όλα τα επίπεδα 12 μήνες τον χρόνο, ακόμη και για μόνιμη εγκατάσταση, όπως αποδεικνύεται και από τους χιλιάδες Άγγλους μόνιμους κατοίκους της, ειδικά στην περιοχή που κτίζονται οι συγκεκριμένες βίλες, ενώ τα τελευταία χρόνια μεγάλη είναι η προσέλευση Ρώσων ενδιαφερομένων.

Τα δάπεδα είναι από φυσικά υλικά (ξύλο, μάρμαρο κ.α), οι οροφές στα υπνοδωμάτια στο ανώτερο επίπεδο της οικίας είναι εμφανείς από φυσική ξυλεία χωρίς συντηρητικά, τα κουφώματα είναι τριπλά, αντιδιαρρηκτικά, θερμοηχομονωτικά, θερμοαντανακλαστικά σε συνδυασμό με σίτες και εξωτερικά αυτόματα ρολά για την επίτευξη της μέγιστης οικονομίας, ασφάλειας και ησυχίας. Οι εσωτερικοί αγωγοί αποχέτευσης και οι σωλήνες νερού είναι από πολυπροπυλένιο ή πολυαιθυλένιο.

Η πισίνα είναι 50 τ.μ θερμαινόμενη με υδρομασάζ στο ίδιο επίπεδο με την θάλασσα και καταλήγει σε υπερχείλιση, ενώ περιβάλλεται από ξύλινο deck υψηλής ποιότητας. Ο περιβάλλων χώρος είναι μαγικός καθώς η βλάστηση γύρω από την βίλα είναι πυκνή, τα αρώματα από τα δέντρα και τα λουλούδια διεγείρουν υπέροχα τις αισθήσεις ενώ η θέα από κάθε σημείο της οικίας είναι μοναδική.

Επειδή η βίλα είναι υπό ανέγερση υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης του ενδιαφερόμενου και προσαρμογής της κατασκευής στο προσωπικό γούστο και τις ανάγκες του. Επίσης είναι δυνατή η συνένωση των δύο κατοικιών.

Δυνατότητα εκμετάλλευσης του ακινήτου με εκμίσθωση του, η απόδοση της οποίας μπορεί να είναι το ελάχιστο 70.000€ το εξάμηνο.
ID: 2561
Νομός: ΚΕΡΚΥΡΑ
Περιοχή: ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
Τύπος: Πώληση - Προσφορά
Είδος: Βίλα
Έτος: 2013
Αρ. Δωμ: 4
Εμβαδόν: 224 τ.μ.
σε έκταση 1117 τ.μ.
Όροφος: Ημιυπόγειο
έως Ημιυπόγειο

Τιμή €:

1.300.000  Πάρκινγκ (Ανοιχτό)
 • Θέρμανση

 • Ενδοδαπέδια
  Κλιματισμός
 • Θέα

 • Απεριόριστη Θέα
  Θέα στη θάλασσα
 • Διάφορα Χαρακτηριστικά

 • Βεράντα
  Διαμπερές
  Δορυφορική TV
  Εγκατάσταση για Υπολογιστές
  Θωρακισμένη Πόρτα
  Κήπος
  Κοντά σε μέσα μαζ/μεταφοράς
  Μπάνιο
  Πισίνα