Property in Corfu - English

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προκατασκευασμένων σπιτιών από μπετόν , με έδρα την Αθήνα , την εταιρεία Ιωαν.Καλλέργης και Σία ΕΠΕ, «ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ». Τα σπίτια κατασκευάζονται από οπλισμένο σκυρόδεμα , με το σύστημα των κυψελών συγκεκριμένων διαστάσεων (3.60 * 7.20 * ή 8.50 ή 9.50) , στατικώς ανεξάρτητες μεταξύ τους. Με την συναρμολόγηση των κυψελών επιτυγχάνετε η ιδανική κατοικία , ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της αισθητικής ως προς την σύνθεση του όγκου και την μορφή των όψεων, τόσο σαν μεμονωμένο κτίριο , όσο και σε σχέση με τα άλλα κτίρια της περιοχής.

Ο τρόπος κατασκευής δεν διαφέρει από τον συμβατικό τρόπο δόμησης , τόσο κατασκευαστικά , όσο και στατικά.

Η κάθε μια κυψέλη αποτελείται από το δάπεδό της , το οποίο αποτελείται από περιμετρικό U 200 , στο οποίο εγκλωβίζονται διαδοκίδες προς την μικρή κατεύθυνση της κυψέλης. Στις γωνίες και την μέση της κάθε κυψέλης , δημιουργούνται εδράσεις στήριξης , που τοποθετούνται οι κολώνες κατασκευής ,οι οποίες στις γωνίες είναι σχήματος Γ διαστάσεων 40/40/25/25 και στη μέση 40/25 ορθογωνικές , οι οποίες στο τελείωμά τους συνδέονται με το περιμετρικό δοκάρι της κατασκευής.

Η οροφή αποτελείται και αυτή από οπλισμένο σκυρόδεμα , σκυροδετείται μαζί με το περιμετρικό δοκάρι σύμφωνα με το συμβατικό τρόπο.

Οι κατασκευές πληρούν τους παρακάτω κανονισμούς:
1.1 Κανονισμός Τεχνολογίας σκυροδέματος(Φ.Ε.Κ. 266/9-5-1999)
1.2 Κανονισμός μελέτης και κατασκευής έργων από σκυρόδεμα(ΕΚΩΣ 2000)
1.3 Νέος Ελληνικός αντισεισμικός κανονισμός(ΕΑΚ 2000)
1.4 Κανονισμός φορτίσεων δομικών έργων (Β.Δ. 10-12-1945 Φ.Ε.Κ.171Α/1946)
1.5 Φ.Ε.Κ. 1517 Σχεδιασμός έργων από προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος.

ΣΙΔΗΡΟΣ – ΜΠΕΤΟΝ –ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΥΛΗ


Η χρήση του δομικού χάλυβα και του μπετόν , συνδυάζεται μα μονωτικά υλικά τελευταίας γενιά δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε εσάς , τη σιγουριά της γερής κατοικίας με τις καλύτερες προδιαγραφές θερμομόνωσης.
Η κεραμοσκεπή κατασκευάζεται από μπετόν με μονωτικό υλικό , για την αποφυγή των προβλημάτων που δημιουργούνται από συμβατικά κεραμίδια(σπασίματα, εισροή υδάτων, υγρασίες κ.λ.π.)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η μεταφορά των προκατασκευασμένων κατοικιών γίνεται τμηματικά από το εργοστάσιο κατασκευής στο οικόπεδο σας ,σε επιμέρους μικρότερα κτίρια (blocks – κυψέλες ) με ειδικό σύστημα τροχών ή επάνω σε νταλίκες.
Η διαμόρφωση του οικοπέδου προσδιορίζει και τον ακριβή τρόπο και μέθοδο που θα ακολουθηθεί προκειμένου να γίνει με 100% ασφαλή τρόπο η τοποθέτηση της κατοικίας.
Οι ειδικοί γερανοί προσεγγίζουν το οικόπεδο και μαζί με το σπίτι αφαιρούν το σύστημα των τροχών με τα οποία μεταφέρουν και τοποθετούν τα επιμέρους προκατασκευασμένα blocks επάνω στο θεμέλιο.

ISOSTONE

Οι κατασκευές κατασκευάζονται με την μέθοδο μονομπλόκ , ενισχύονται , όμως , με γωνιακές κολόνες , μεσαίες κολόνες και δοκάρια. Ο ι γωνιακές και μεσαίες κολόνες , όπως και τα δοκάρια κατασκευάζονται από σίδερο μπετού Φ16 και τσέρκια Φ10ανά 10εκ.Ειδικά μεταλλικά καλούπια τοποθετούνται από την εσωτερική και εξωτερική πλευρά του κτίσματος και στην συνέχεια πέφτει μπετόν τύπου Β300, με δονητές για να μην υπάρχει κενό στο μπετόν. Αφαιρώντας τα καλούπια , η κατασκευή βγαίνει μονομπλόκ , ιδιαίτερα στιβαρή , διπλά ενισχυμένη με το σύστημα των κολόνων και των δοκαριών και με προδιαγραφές απολύτως σύμφωνες με τους πιο σύγχρονους όρους δόμησης.
 


Με τετράριχτη κεραμοσκεπή (#022)
Οροφοι: 1, Τ.Μ.: 72, Υ/Δ: 2
Κατασκευή με κολώνες


Ανεμόμυλος 25ΤΜ (#027)
Οροφοι: 2, Τ.Μ.: 25, Υ/Δ: 1


Εκκλησία (#016)
Οροφοι: 1, Τ.Μ.: 33, Υ/Δ: 0
Στην διάθεσή σας υπάρχουν συστήματα σκίασης προηγμένης τεχνολογίας , τα οποία προσφέρουν απόλυτη προστασία από ήλιο-ζέστη-χαλάζι-πάγο-χιόνι, τα οποία διατίθονται σε διάφορα χρώματα (λευκό – κρέμ- ασημί- μπλε – πράσινο – κίτρινο – πορτοκαλί ).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

• Ισχυρή μεταλλική κατασκευή γαλβανισμένη εν θερμώ.

• Υψηλή απόδοση σκίασης έως 95%.

• Προστασία 95% από την U.V ακτινιβολία.

• Επαναστατικό δίχτυ που αντέχει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

• Εύκολη αποσυναρμολόγηση και επανεγκατάσταση σε άλλο χώρο.

• Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

• Στήριξη σε δύο στύλους μόνο.

• Δεν χρειάζεται πολεοδομική άδεια.

• Προστατεύει το χρώμα και τους εσωτερικούς χώρους του αυτοκινήτου , του τροχόσπιτου , του σκάφους σας κ.λ.π.

• 100% αδιάβροχα.